tiistai 21. lokakuuta 2014

Mad Pride Turku - mitä kuuluu nyt?

Vielä kahden ja puolen kuukauden jälkeenkin on erittäin mukava muistella lämmöllä upeaa, Suomen ensimmäistä Mad Pride Turku -tapahtumaa. 

Siksi haluammekin vielä kerran kertoa kaikille osallistuneille, niin yksityishenkilöille, yhdistyksille kuin yrityksillekin suurimman kiitoksen. Kulkueeseen osallistui arviolta 200 henkilöä, joka oli tuplasti enemmän kuin osasimme toivoa Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:ssä. Lisäksi kulkueen ja iltaohjelman eteen tehtiin runsaasti vapaaehtoistyötä.

Vaikka kulkuepäivänä Turun kaupungintalolla oli hiljaista politikkojen osalta (lukuunottamatta kulkueeseen osallistuneita kaupunginvaltuutettuja), on mielenterveyskuntoutujien tila, mielenterveyskuntoutujat, Mad Pride Turku ja Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry huomioitu eri puolueiden osalta eri tavoin. Esimerkiksi Vasemmistonuoret järjestävät Hoidon tarpeessa -kampanjaan kuuluvan tapahtuman Kreisibailut, Helsingissä, Cafe Mascotissa 29.10. Panelisteina illan paneelikeskustelussa ovat Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka, psykologi ja kaupunginvaltuutettu Anna Vuorjoki, Mad Pride Turku -tapahtuman koordinaattori Sanna Reko ja Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson.


Keskustelu saa jatkua. Innolla odotamme, koska saamme kuulla mahdollisia uutisia tulevista Mad Pride -tapahtumista Suomessa.


Näiden linkkien kautta pääset kurkistamaan vuoden 2014 Mad Pride Turku -tapahtumaan eri medioissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti